Структурно-функціональні характеристики формування інноваційної економіки - Зорина Юринець (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету: Серія: Економічні науки, 2016)
Безупинні дії у напрямі створення та втілення нових товарів і послуг, розвиток інноваційної діяльності є головним атрибутом сьогодення і перспективним осередком інноваційної економіки.