Martin Jiskra, Subjektivní tělo a život - Petr Prášek (Reflexe, 2018)
Book review: Martin Jiskra, Subjektivní tělo a život. Esej o myšlení Michela Henryho. Pavel Mervart (Červený Kostelec) 2017, 222 str.