Die GKSA en sy gereformeerde identiteit: Kan dit behou word in ’n postmoderne gemeenskap? - C.J. Smit; J.M. Vorster (In die Skriflig, 2000)
The RCSA and its reformed identity: Can it be maintained in a postmodern community?