Az erdélyi Z generáció médiahasználata és számítógéphez kötött ta-nulási szokásai - Krisztina Iringó Vargancsik-Thörik (Symbolon, 2018)
Usage and Computer-Related Learning Habits of Transylvanian Generation Z