Odrębność postępowania kinezyterapeutycznego u pacjentów po amputacjach naczyniowych w obrębie kończyn dolnych = Separation kinesiotherapeutic proceedings in patients with vascular amputations in the lower legs - Agnieszka Radzimińska; Karolina Janowczyk; Katarzyna Strojek; Aleksander Goch; Walery Zukow (Journal of Education, Health and Sport, 2017)
Radzimińska Agnieszka, Janowczyk Karolina, Strojek Katarzyna, Goch Aleksander, Zukow Walery. Odrębność postępowania kinezyterapeutycznego u pacjentów po amputacjach naczyniowych w obrębie kończyn dolnych = Separation kinesiotherapeutic proceedings in patients with vascular amputations in the lower legs. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(11):11-23. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.163457