Gården som en av skolens dannings- og læringsarenaer - Gerd Grimsæth (Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 2016)
Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.