Els Boon, Jan Hoffenaar, Wilco Veltkamp (eds.), Met het Woord onder de wapenen. Protestantse geestelijke verzorging in de krijgsmacht vanaf 1914 - Hanneke Takken (BMGN: Low Countries Historical Review, 2017)
Els Boon, Jan Hoffenaar, Wilco Veltkamp (eds.), Met het Woord onder de wapenen. Protestantse geestelijke verzorging in de krijgsmacht vanaf 1914 (Zoetermeer: Meinema 2017, 187 pp., isbn 9789021170237)