Особливості розміщення (розквартирування) військових частин (підрозділів) у польових умовах - Череватий Т.В. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2018)
У статті проведено аналіз існуючого підходу до розміщення (розквартирування) військ на основі дослідження нормативів, що дозволило визначити їх особливості у польових умовах сьогодення. Отримані результати можуть бути використані під час дослідження взаємозв’язку між успішністю реалізації процесу розміщення (розквартирування) військових частин (підрозділів) в польових умовах та розподілом виділених фінансових ресурсів.