Окремі аспекти впливу цифровізації на розвиток господарських правовідносин - O. Osinska (Аналітично-порівняльне правознавство, 2024)
Стаття присвячена теоретичному осмислення впливу цифровізації на господарські правовідносини залежить від двох основних етапів цифрової зрілості підприємства: 1) оцифрування та автоматизація, 2) цифровізація та цифрова трансформація.