Техніка мовлення як компонент мовленнєвої майстерності майбутніх педагогів - Ірина Максименко; Олена Пінська (Освітній вимір, 2014)
Максименко І. Г, Пінська О. Л. Техніка мовлення як компонент мовленнєвої майстерності майбутніх педагогів.