Sprawność fizyczna osób w wieku emerytalnym z aglomeracji miejskiej = Fitness of retirement age with urban agglomeration - Wojciech Ratkowski; Paulina Grabowska-Skorb; Maciej Bzdawski; Marek Napierała; Małgorzata Pezala; Walery Zukow (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Ratkowski Wojciech, Grabowska-Skorb Paulina, Bzdawski Maciej, Napierała Marek, Pezala Małgorzata, Zukow Walery. Sprawność fizyczna osób w wieku emerytalnym z aglomeracji miejskiej = Fitness of retirement age with urban agglomeration. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(4):177-194. ISSN 2391-8306. DOI: 10.5281/zenodo.16726