Kokonaisarkkitehtuuri – kokonaisnäkemystä etsimässä - Aino Virtanen (Finnish Journal of eHealth and eWelfare, 2014)
Medbit Oy tuottaa keskitetysti Satakunnan, Vaasan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien alueen terveyden- ja sosiaalihuollon organisaatioiden tarvitsemia ICT-palveluita. Kokonaisarkkitehtuurin hallinta- ja tukipalvelua Medbit Oy tuottaa tällä hetkellä Satakunnan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiireille. Palvelun rakenne on laadittu siten, että sairaanhoitopiirien kokonaisarkkitehtuuri saa linjauksensa julkisen hallinnon kokonaisarkkitehtuurista. Rakenne koostuu sairaanhoitopiirien omis-tamista kokonaisarkkitehtuureista sekä niiden yhteisesti omistamasta ERVA-kokonaisarkkitehtuurista sisältäen yhteiset osat.