Toponimija i govor otoka Rivnja - Nataša Šprljan (Folia Onomastica Croatica, 2017)
U prvome dijelu rada opisuju se fonološke, morfološke i sintaktičke značajke rivanjskoga govora. Nakon toga slijedi popis rivanjskih toponima popraćen toponomastičkim zemljovidom na kojemu je prikazan njihov razmještaj. Drugi je dio rada detaljna motivacijska raščlamba toponimijske građe. Radu je priloženo abecedno kazalo toponima.