Право власності в умовах воєнного стану - A. Khrebtova; I. Taran (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2022)
Статтю присвячено дослідженню права власності в умовах воєнного стану, визначенню понять «примусового відчуження майна» та «вилучення майна», розкрито їх характеристику.