ВПРОВАДЖЕННЯ ТА РОЗВИТОК СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОЇ СТРАХОВОЇ МЕДИЦИНИ - М. Е. Демченко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
Обґрунтовано необхідність упровадження соціального медичного страхування та розглянуто шляхи розвитку. Досліджено проблеми фінансування закладів охорони здоров’я у зв’язку з запровадженням медичного соціального страхування.