Судовий прецедент у правовій системі України: сучасні підходи до визначення поняття - O. O. Bernaziuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
У статті розкрито сучасне поняття правового висновку Верховного Суду та обґрунтовано думку про те, що такий висновок характеризується значною кількістю ознак судового прецеденту.