نقش عوامل محیطی در انتقال ویروس SARS- CoV- 2 و راهکارهای کاهش آن - Gholamreza Goudarzi; Niloofar Neisi; Yaser Tahmasebi Birgani; Elham Nejadsadeghi; zeynab baboli (بهداشت در عرصه, 2022)
زمينه و اهداف: دانش محدود در مورد مکانیسم انتقال ویروس SARS-CoV-2 و عوامل تاثیر گذار بر آن یک چالش در مقیاس جهانی است. با توجه به شیوع بالای اپیدمی کووید-19، انتقال هوایی ویروس نسبت به دیگر راه‌های انتقال مورد توجه بیشتر می‌باشد. بنابراین در این مطالعه به بررسی نقش انتقال هوایی این ویروس، نمونه برداری از هوای داخلی بخش بستری بیماران کرونایی بیمارستان سینا اهواز انجام شد.