СУЧАСНИЙ СТАН ВИКОРИСТАННЯ МЕРЕЖНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВІДКРИТОЇ ОСВІТИ У ВІТЧИЗНЯНИХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Tetiana Ya. Vdovychyn (Інформаційні технології і засоби навчання, 2015)
Традиційна система підготовки фахівців, незважаючи на значні здобутки й досягнення, потребує суттєвої модернізації внаслідок технологізації навчального процесу у ВНЗ. Впровадження технологій відкритої освіти сприятиме урізноманітненню та удосконаленню навчального процесу відповідно до потреб та вимог сьогодення. Зокрема, у студентів напряму підготовки «Інформатика*» розвиватиметься здатність до самореалізації, позитивного ставлення до професійної діяльності. Результати проведеного анкетування студентів, професорсько-викладацького складу, адміністрації та навчально-допоміжного персоналу ВНЗ дають змогу визначити сучасний стан застосування мережних технологій відкритої освіти у навчально-виховному процесі.