تشخیص و کلاسه بندی خطا در شبکه های هوشمند با استفاده از فازورهای ولتاژ و جریان - محمد صابری; بهزاد تقی پور (تصمیم گیری و تحقیق در عملیات, 2018)
این مقاله، یک متدولوژی جهت تشخیص و کلاسه‌بندی خطاهای رخ‌داده بر روی خطوط انتقال شبکه‌های قدرت هوشمند ارائه می‌کند. در روش پیشنهادی، فازورهای ولتاژ و جریان توسط واحد اندازه‌گیری فازور (PMU) نصب‌شده در باس ژنراتور، تخمین زده می‌شود و سپس زوایای ولتاژ و جریان معادل به دست می‌آید. این زوایا از طریق تبدیل فوریه سریع) FFT  (آنالیز می‌شوند و برای تشخیص و کلاسه‌بندی خطای خط انتقال بکار می‌روند. تشخیص خطای خط انتقال با استفاده از روش سیستم استنتاج فازی-عصبی صورت می‌گیرد و کلاسه‌بندی خطای تشخیص داده‌شده با استفاده از ماشین بردار پشتیبانی (SVM) انجام می‌شود. اعتبار سنجی روش پیشنهادی بر روی سیستم 14 باسه IEEE در محیط نرم‌افزار متلب مورد آزمایش قرارگرفته است.