ЕНЕРГЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗОВНІШНЬОГО ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВПЛИВУ НА ОБ’ЄКТИ УРАЖЕННЯ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ШЛЯХІВ СТВОРЕННЯ ЇХ ЗАХИСТУ - Oleh M. Vorobiov; Oleksandr Y. Matsko; Serhii V. Tiahai (Sučasnì Informacìjnì Tehnologìï u Sferì Bezpeki ta Oboroni, 2013)
Проведено аналіз енергетичних характеристик зовнішніх електромагнітних впливів на об'єкти поразки і стійкості чутливої до них чутливої радіоелектронної апаратури. Визначено основні недоліки існуючої захисту потенційних об'єктів поразки електромагнітним зброєю. Запропоновано шляхи вирішення даної проблеми.