EPURAREA EFLUENTULUI TEXTIL PRIN APILCAREA METODELOR DE ELECTROFLOTARE, OXIDARE CATALITICĂ ŞI DE ADSORBŢIE PE CĂRBUNE ACTIV - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte reale si ale naturii, 2019)
S-a studiat procesul diminuării concentrației unor poluanți organici (coloranți și substanțe auxiliare) care se conțin în apele reziduale textile, iar în acest scop au fost aplicate metodele electrochimice bazate pe electroflotare. Cercetările experimentale au fost realizate într-o celulă electrochimică fără diafragmă cu electrozi monopolari.