Застосування заходів процесуального примусу в господарському процесі: окремі аспекти - T. M. Slobodianyk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
Статтю присвячено дослідженню окремих аспектів застосування заходів процесуального примусу в господарському процесі. Зокрема дослідженню питання ефективності застосування окремих заходів процесуального примусу в господарському процесі.