Excavació en la Cova de les Cendres (Teulada-Moraira): Campanya del 2008 - Valentín Villaverde Bonilla; Dídac Roman Monroig; Rafael Martínez-Valle (Sagvntum, 2008)
Resultats de la campanya d'excavació del 2008.