Aniversaris que fan història - Elvira Mata Enrich (Drassana, 2020)
Durant el 2019, el Museu Marítim de Barcelona s’ha fet ressò de dues efemèrides ben extraordinàries: el 150è aniversari de la constitució de la Junta d’Obres del Port de Barcelona i el 250è de la creació de l’Escola de Nàutica de Barcelona. Volem fer-nos ressò també d’aquests dos fets del tot excepcionals en l’editorial de la revista Drassana que avui presentem.