Güler misin Ağlar mısın - Derya Örs (Eskiyeni, 2007)
Seçimle r bitmiştir. Neticenin aziz milletime hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Bu seçimleri kim kazanmıştır? Niçin ve nasıl kazanmıştır? Kim kazanmışsa kazanmıştır, niçin ve nasıl kazanmışsa kazanmıştır. Kazananlar da olmuştur, kaybedenler de. Zaten kazananlar ve kaybedenler her zaman olacaktır.