Leder: Geografisk information og uddannelse - Niels Nielsen (Geoforum Perspektiv, 2023)
Hvordan lærte vi at arbejde med geografiske data, og hvordan kom vi i gang med og igennem en uddannelse, der satte os i stand til at skabe, strukturere, analysere og formidle geografisk information? Var det skoleatlasset eller spejdernes brug af kort og kompas, der satte os i gang, eller var det en inspirerende geografilærer i gymnasiet, studieturen til Firenze eller et kursus i landmåling?