Ahlaki Değerler ve Dindarlık - Suat Koca (Eskiyeni, 2006)
Ahlakı değerlerden söz açılan hemen her yerde, maziye özlemi izhar eden sitayişkâr ifadelerin peşi sıra, zamane ahlakının nasıl da yozlaştığından yakınan kişilerin sitemkâr cümleleri takip eder birbirini.