Vít Hloušek: Konflikt versus konsenzus. Konfliktní linie, stranické systémy a politické strany v Rakousku 1860–2006. - Miroslav Šepták (Czech Journal of International Relations, 2009)
Vít Hloušek: Konflikt versus konsenzus. Konfliktní linie, stranické systémy a politické strany v Rakousku 1860–2006. 1. vydání. Brno: Masarykova univerzita, Mezinárodní politologický ústav, 2008, 273 stran, ISBN 978-80-210-4484-5 (signatura knihovny ÚMV 54 344).