Janīna Danusēviča (1928–2016) - Rita Grāvere (Acta Medico-Historica Rigensia, 2016)
Krājuma “Acta medico-historica Rigensia” veidošanas komanda ar skumjām paziņo, ka 2016. gada 9. augustā mirusi Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzeja ilggadēja darbiniece, visu krājuma iepriekšējo deviņu sējumu redaktore Janīna Danusēviča.