Yecder V. Ulusal Din Görevlileri Sempozyumu “Toplumsal Barışa Katkısı Açısından Cami ve Din Görevlileri” - Bilal Toprak (Artuklu Akademi, 2014)
taşıyan altıncı oturumda ise, buralarda yaşanan tecrübeler ve uygulamalar dinleyicilerin dikkatine sunuldu. Mescid-i Aksa Hatibi Raid Fethi, Mescid-i Aksa’da sunulan adalet ve merhametin simgesi olan hutbelerin Kudüs’teki