ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ - I.V. Yakushko (Aktualʹnì Problemi Rozvitku Ekonomìki Regìonu, 2022)
Розвиток національної економіки в більшості розвинутих країн світу сьогодні відбувається в складних умовах цифровізації всіх сфер суспільства. В економічній сфері використання цифрових технологій відбувається дуже активно, оскільки потенціал таких технологій для забезпечення ефективного розвитку різних економічних систем є колосальним. Значний перелік сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, можливість їх використання в різних умовах підвищують інтерес науковців до пізнання особливостей розвитку таких технологій, їх позитивного впливу на функціонування національної економіки.