Käsikirja kestävästä matkailusta - Kaarina Tervo-Kankare (Matkailututkimus, 2016)
The routledge handbook of tourism & sustainability / edited by C. Michael Hall, Stefan Gössling and Daniel Scott. London : Routledge, 2015.