Book Review: Polish Minority in the Russian Federation: Conditions, Current Status and Prospects [Mniejszość Polska W Federacji Rosyjskiej: Uwarunkowania, Stan Aktualny I Perspektywy] - Marta Czerwieniec-Ivasyk (Studia Historiae Oeconomicae, 2023)
Leończyk S. (2021) Mniejszość Polska w Federacji Rosyjskiej: uwarunkowania, stan aktualny i perspektywy. Prace Instytutu Europy Środkowej nr 13/2021. Lublin: Instytut Europy Środkowej.