Тенденцій розвитку вищої педагогічної освіти в КНР (70-ті рр. ХХ ст. - початок ХХІ ст.) - Оксана Шацька (Порівняльно-педагогічні студії, 2013)
Проаналізовано розвиток вищої педагогічної освіти в Китаї. Вчителі та викладачі є вагомим прошарком китайського суспільства, тому уряд та Компартія Китаю надають великого значення освітянам, підкріплюючи їхній соціальний статус законами, освітніми проектами, привілеями тощо. У статті також розкрито загальні тенденції розвитку вищої педагогічної освіти в Китаї протягом досліджуваного періоду.