Mokytojų požiūris į gebėjimus kaip profesijos kompetencijų dėmenį - Elvyda Martišauskienė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2010)
Profesorė Socialinių mokslų (edukologijos) habilituota daktarė Vilniaus pedagoginio universiteto Edukologijos katedra Studentų g. 39, LT-08106 Vilnius Tel. (85) 279 00 42 El. paštas: martisauskiene@gmail.com