Korelacje porządku rang Charlesa Spearmana pomiędzy zmianami postawy w płaszczyźnie strzałkowej a reakcjami posturalnymi u dziewcząt w wieku 12-15 lat = Correlations of Charles Spearman rank order between changes of posture in a sagittal plane and postural reactions in girls aged 12-15 years - Jacek Wilczyński; Przemysław Karolak; Michał Jerzy Paprocki; Paweł Rychter; Igor Wilczyński (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Wilczyński Jacek, Karolak Przemysław, Paprocki Michał, Rychter Paweł, Wilczyński Igor. Korelacje porządku rang Charlesa Spearmana pomiędzy zmianami postawy w płaszczyźnie strzałkowej a reakcjami posturalnymi u dziewcząt w wieku 12-15 lat = Correlations of Charles Spearman rank order between changes of posture in a sagittal plane and postural reactions in girls aged 12-15 years. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(5):38-54. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.51100