بررسی ارزش تشخیصی Anti-CCP در بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید در مقایسه با کرایتریای ACR - Mansour Salesi; Mitra Shabanzadeh (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2012)
مقدمه: آرتریت روماتویید یک بیماری التهابی مزمن مفصلی است که با وجود بعضی از آنتی‌بادی‌ها مشخص می‌شود. Anti-CCP (Anti-cyclic citrullinated protein antibodies) یکی از بهترین روش‌ها برای تشخیص آنتی‌بادی‌های ضد فیلاگرین می‌باشد. در این مطالعه به بررسی ارزش تشخیصی این آزمایش در مقابل کرایتریای کالج روماتولوژی آمریکا که استاندارد تشخیصی آرتریت روماتویید است، پرداختیم.