Здоров’я та фізичний розвиток студентської молоді - Володимир Сергієнко (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті подано методику й результати дослідження рівня здоров’я та фізичного розвитку студент- ської молоді 17–20 років.