Teksty Oficjum Sacrosancti Sepulchri Hierosolymitani u Bożogrobców Miechowskich i w Proprium Poloniae: (w 150-lecie kasaty prepozytury miechowskiej)) - Jerzy Kopeć (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1970)
-