مفاهیم مثلث بندی هوایی خودکار - مسعود عابدی پشتیری (مترجم) (اطلاعات جغرافیایی, 1998)
اساس کار در فتوگرامتری رقومی، تصاویر رقومی است. با داشتن این تصاویر اندازه گیری اتوماتیک امکان پذیر خواهد بود. یکی از وظایف اصلی در مثلث بندی هوایی، اندازه گیری تصاویر است سازماندهی در روند اندازه گیریها در کارایی مثلث بندی هوایی مؤثر است. از امتیازات مطرح در فتوگرامتری رقومی انجام قدم به قدم تمام مراحل کار با استفاده از کامپیوتر می باشد. مشخصه اصلی مثلث بندی هوایی خودکار، در روش های اندازه گیری خودکار نهفته است. مفاهیمی چند از این تکنیک جدید در این مقاله بررسی خواهد شد.