Статус мови політики в історико-філософському дослідженні - O. Kyrychok (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2012)
Пропонується осмислення політичної мови як головної теми історії політичної філософії. Аналізується її посередницька роль між політичним відношенням і політичною взаємодією.