Tiesu nolēmumu ietekme uz Latvijas nodokļu tiesību dinamiku - Jānis Lazdiņš; Kārlis Ketners (Law: Journal of the University of Latvia, 2022)
Publikācija veltīta tādai aktuālai tiesību un ekonomikas zinātnes tēmai kā tiesu nolēmumu ietekme uz Latvijas Republikas (turpmāk arī – LR vai Latvija) nodokļu tiesībām saistībā ar integrāciju Eiropas Savienībā (turpmāk arī – ES). Autori izvirza tēzi, ka ar tiesu nolēmumu starpniecību tiek stiprināti demokrātiskas un tiesiskas valsts pamati un budžeta un nodokļu tiesībās tiek iedzīvināti taisnīguma, vienlīdzības, samērīguma u. c. tiesību principi.