Нормативне забезпечення фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів України в 70-80-х роках ХХ століття - Володимир Файдевич; Сергій Козіброцький (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті проаналізовано зміст та структуру нормативного забезпечення фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів України в 70–80-х роках ХХ століття.