Gewenste zorg in de laatste levensfase, een palliatief zorgpad met potentie - Michelle J.E. Vrencken; Inge Jochem; Judith M.M. Meijers; Els P.A.G.M. Knapen (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2022)
Geen samenvatting/No abstract