Dvylikapirštės žarnos adenokarcinoma: etiologija, klinika, diagnostika, gydymas, prognozė ir klinikinis atvejis - Kristina Marcinkevičienė; Elena Zdanytė; Vytautas Lipnickas; Kęstutis Strupas (Lietuvos Chirurgija, 2007)
Kristina Marcinkevičienė, Elena Zdanytė, Vytautas Lipnickas, Kęstutis Strupas Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Pilvo chirurgijos centras, Santariškių g. 2, LT-08661 Vilnius El paštas: Vytautas.Lipnickas@santa.lt