سلژیلین عامل افزایش تمایز سلول‌های بنیادی عصبی موش به نورون - Kambiz Hassanzadeh; Rohallah Moloudi; Mehrnoosh Nikzaban; Hamoon Moghbel; Esmael Izadpanah (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2014)
مقدمه: مطالعه‌ی تأثیر عوامل مختلف بر تمایز سلول‌های بنیادی عصبی، به دلیل قابلیت استفاده از این سلول‌ها در درمان بیماری‌های نورودژنراتیو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این مطالعه تأثیر سلژیلین بر میزان تمایز سلول‌های بنیادی عصبی موش مورد بررسی قرار گرفت.