Hep Kal Hocam Yüreklerde - Ahmet Güzel (İstem, 2019)
Ötelerde mekânlar muhtelif biliyorum Hak Teâla’dan Cennet-i A’la diliyorum Müsaadenle gözyaşımı siliyorum Unutulman çok zor herkes bilir, Önkal Hocam