Chrześcijanie epoki patrystycznej wobec świata przyrody (IV Międzynarodowa Konferencja Patrystyczna, KUL, Lublin, 18-20.10.2022) - Marcin Wysocki (Vox Patrum, 2022)
Sprawozdanie z IV Międzynarodowej Konferencji Patrystycznej, poświęconej tematowi: "Chrześcijanie epoki patrystycznej wobec świata przyrody", która odbyła sie w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II w dniach 18-20 października 2022.