Методичний підхід до оцінювання рівня поточної оборонної достатності держави - Oleh Semenenko; Maryna Abramova; Ihor Moroz; Tetiana Akinina; Svitlana Palamarchuk; Olha Taran (Social Development & Security, 2023)
Мета роботи: полягає у висвітленні тих складових національної сфери економіки, котрі беруть безпосередню участь у забезпеченні потреб сектору безпеки та оборони держави та, на основі отриманих результатів, не тільки надати можливий алгоритм оцінювання поточного рівня оборонної достатності, а й привести до відома читачів основні дефініції його обрахування.