Prediking en die gesindheid van hoorders. Basisteoretiese perspektiewe vanuit Hebreërs - F.P. Kruger; C.J.H. Venter (In die Skriflig, 2002)
Preaching and the attitude of hearers. Basis-theoretical perspectives from the Hebrews sermon